نمايش کليه اخبار  عمومي  اخبار ايران

مقالات سمینار توسعه بیمه‌های زندگی در دسترس علاقه‌مندان

پژوهشکده بیمه، از بارگذاری متن کامل مقالات قابل ارائه و پوستری سمینار توسعه بیمه‌های زندگی بر روی سایت این سمینار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه متن کامل 12 عنوان مقاله ارائه‌شده و 10 عنوان مقاله پوستری که پس از بررسی 62 مقاله رسیده به دبیرخانه علمی همایش، مورد داوری و پذیرش قرار گرفته که بر روی سایت این همایش بارگذاری شده و قابل دانلود است.
این مقالات حاوی اطلاعات بسیار مهمی در حوزه‌های علمی و اجرایی برای فعالان صنعت بیمه و دانشگاهیان در زمینه‌ بیمه‌های زندگی است و هدف از بارگذاری این مقالات بهره‌گیری سیاست‌گذاران، فعالان صنعت بیمه و دانشگاهیان از مطالب و دستاوردهای این سمینار است.
گفتنی است این همایش در تاریخ 19 شهریور 1397، همراه با ارائه 12 مقاله در سه پنل مستقل تحت عناوین توسعه بیمه‌های زندگی، بازاریابی و فروش بیمه‎های زندگی و محصولات جدید بیمه‌های‌ زندگی اجرا و در نهایت جمع‌بندی پنل‌های یادشده در قالب پنل توصیه‌های سیاستی ارائه شد.

نوشته شده در 1397/6/25
تعداد مشاهده اين صفحه : 204 بار